Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Cikkszám: 2117
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Akár 1 napos kiszállítás
nettó 50.000 Ft rendelés esetén ingyenes kiszállítás

Zacapa 23 Solera Gran Reserva Rum (1L | 40%)

Kedvencekhez adom

Leírás és Paraméterek

A Zacapa rumok Guatemala keleti részén, Zacapa városában készülnek, ahol az italokat egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (cukornád mézből) készítik. Ez a folyamat ritkább és nehezebb, mint a cukornád-melasz alapú rumkészítés. Az érlelésük is rendkívüli, mivel a végleges érlelés spanyol sherry hordókban történik Solera módszerrel. Ez azt jelenti, hogy a hordók több sorban vannak egymás fölött elhelyezve, és mindig csak a legalsó sor hordóiból palackoznak, miközben a felső sorok tartalmát mindig a lentebbi sorokból pótolják, egészen a legfelső hordóig. Ez az eljárás biztosítja az állandó ízt és minőséget az alsó sor hordóiból.

A Zacapa rumok előállítási folyamata rendkívül bonyolult, és Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is fontos szerepet játszik a Zacapa sikereiben. Az italok számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, például a Zacapa volt az első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába. A Zacapa Centenario 23 változat egy hosszan érlelt, különlegesen zamatos rum, amelyet a gyártó a terület eredeti őslakóinak emlékének szentel, és minden palackon tradicionális, a helyi kultúrát szimbolizáló nádfonat díszítést helyez el.

Alkoholtartalom 40%
Gyűjtő csomagolás 6 db / karton
Ital fajta Rum
Kiszerelés 1 liter
Kiszerelés fajtája palack
Szállítási idő 1-4 munkanap
Az oldal tetejére