Leírás és Paraméterek
A Herradura 1974-ben bemutatta a világ első Reposado tequiláját, és azóta is az iparág meghatározó szereplője. A hagyományosnál jóval hosszabb ideig, nemcsak 2 hónap, hanem egészen 11 hónapig érlelik amerikai fehér tölgyfahordókban. Ez a folyamat gazdag borostyánszínűvé teszi a tequilát, és olyan ízjegyekkel gazdagítja, mint a főtt agavé, vanília és vaj, miközben sima, édes érzetet kölcsönöz neki.
A Herradura tequila márka Mexikó San Jose del Refugio Haciendáján, egy önellátó nagybirtokon készül 1870 óta. Ez a világ utolsó, a hivatalos elvárásoknak megfelelő Hacienda, ahol az ősi falak között alkották meg az első reposado és extra añejo tequilát, és örökre megváltoztatták a tequilák világát. A saját birtokukon gondozzák és termesztik a Blue Weber agavét, amelyet kizárólag "jimadorok" szüretelnek. A keserűség elkerülése érdekében a pencákat (leveleket) a lehető legközelebb vágják a piña (növény) szívéhez. A betakarított növényt kézzel rakják a kemencékbe, ahol lassan, akár 26 órán keresztül párolják, hogy a keményítőket tökéletes cukrokká alakítsák. Az agavét kilenc órán át hűtik a kemencékben, mielőtt kétszer őrölik meg. Ezután lassan fermentálják, majd lepárolják a nedűt, és különböző időtartamú érlelésnek vetik alá.
Alkoholtartalom | 40% |
Gyűjtő csomagolás | 6 db / karton |
Ital fajta | Tequila |
Kiszerelés | 0.7 liter |
Kiszerelés fajtája | Palack |
Szállítási idő | 1-4 munkanap |